Monday, October 13, 2014

dilemma

1. Me and my never ending dilemma about work.. huhuhu... i could imagine myself being a full time housewife... cuma xboleh imagine xdpt gaji macam skrg haha..

2. dilemma mana nak ltk water filter kat new kitchen. boleh? sbb skt mata dia stay tgh2 bulky, kalau bole nk ltk kt sudut. tu pn bole jd masalah labuuuu. rimas la skt mata la ape la.gagaga. mula2 dilemma nak buat bar kat celah mana, lps dh decide bar nk ltk mana, dilemma mana nk letak pulak..zzzzzzzzzzzz. lps tu dilemma kedudukan washer and dryer... zzzzzzzzzzzzzzzzzz


3. satu benda je tak dilemma. renovation thingy has started since last week. finally. huhuh...dah siap nanti jelah reveal the contractor. tgk hasil ok ke x. so far lorong sebaris jiran aku tu semua ambik dgn dia and so far diaorg puas hati. hehe..if xsmpt siap december pn pasrah je. asalkan siap bhgn dalam dlu. mcm dh bole agak ni by december move in pn ntah2 dapur xbole berasap lagi sbb mst lamaaa kt bhgn kitchen cabinet. bhgn luar mcm porch and tembok kiri kanan tu later pn xpe.huhu.

tu je nk ckp. nothing much. bye.


Lisa