Thursday, August 21, 2014

Blame the hormones

Hellooooo! Update laju2.
- rasa pening tgk blog sendiri. Nak termuntah. boleh? Haha. Tapi baca blog orang lain ok je. Nak tak nak tpaksa gak bukak blog sndri sbb nk klik blog lain kat sidebar tu. Tu pun boleh pening ok tgk blog sndri haha. Masa Hannah dulu lagi long hiatus. twitter fb semua xheran. xle tgk nt pening. kali ni ok lg. twitter je aku byk bebel. bole type pndek2 n laju2. instagram lg la mls nk bukak. mana nmpk kt timeline itu la aku like. kalau x, mls scroll. pening tgk byk gmbr. hahaha. blame the hormonessss

- still xlalu mkn seafood. ayam ayam ayam jeeee.
- wpn br dua bulan tp perut beso mcm 4bulan >_< , thn lps pn 4bulan still leper, well due to unhealthy baby tu pn ye jgk masa tu.

- tak sbr nk tgu shakentake dr ctmah. Kalau tak dpt hari ni tauuu. Takpe ctmah aku maafkan. haha. xpsl aku kene g office esk nk collect shakentake sbb deliver ke office. wpn esk xcuti tp aku nk buat cuti sndri nk tgk istiadat mh17 tu kt tv huhu. tgkla cmne esk.

- bad news yday bos ksygn ckp dia resignnn. Huwaaaa. After 28yrs dia kt cmpny ni :( serious he's d best boss aku pn ada. Kalau x xde la aku bthn smpo 5yrs kt sni. Rs mcm sebak gila smpi tkluar air mata smlm ms tau. Tawar hati nk kje.. Xtau spe ganti tmpt dia. If bos be cina or org aku xkenan dlm cmpny ni naik, aku tggu smpi lps branak, tgk ms tu leh thn ke x dgn tasks yg ttbe skrg bertambah, aku xteragak utk quit n jd sahm. Tgkla seru dh smpi ke blum ms tu.huhu sedihhh

- good news hari ni, surat amik kunci rumah baru dh dpt katenyeee. mmg expected dpt kunci Sept. really sooooon. yahuuu! serius tak sbr aa nk duk umah ats tnh. letih duk umah burung. tp hjg thn la kot br msk. tgu habis reno etc br masuk cuci kaki. kihkih

sekian mekasih. bye.


Lisa